Rolul săpunului în menţinerea stării de sănătate
februarie 1, 2018
Beneficiile uleiului de arbore de ceai pentru acnee
martie 15, 2018
Arata tot

Utilizările uleiului de arbore de ceai în sezonului rece

Începeți să folosiți ulei de arbori de ceai / tea tree oil de îndată ce începeți să vă simțiți răcit.

Remedii pentru plămâni

Astm: adăugați câteva picături de ulei de arbore de ceai într-o oală cu apă fierbinte şi faceţi inhalaţii pentru câteva minute; va atenua inflamația și căile respiratorii.
Congestie bronhială: Utilizați instrucțiunile pentru astm. Adăugați 5 - 10 picături de ulei de arbore de ceai la 50 ml de ulei de măsline/migdale și masați în regiunea pieptului și gât. Repetați de 2-3 ori pe parcursul zilei.
Emfizem: Utilizați după cum este recomandat pentru congestie bronhială. Pentru vaporizator aromoterapie, adăugați 10 picături de ulei de arbore de ceai.

Remedii pentru gât

Dureri în gât: Se adaugă 4 picături de ulei de arbore de ceai la o ceașcă de apă caldă, cu un vârf de sare de mare, pentru gargară, repetați 2-3 ori pe zi. Nu inghiti!
Infecţie stafilococ: Gargară ca la durerile de gât şi masaţi tălpile picioarelor pentru a mări imunitatea și a lupta împotriva infecțiilor (5 picături ulei arbore de ceai la 1 linguriţă ulei bază).
Amigdalita: Inhalaţii ca la astm, gargară, apoi masați gâtul și tălpile picioarelor.

Pentru urechi

Durere și infecție: adăugați 2 - 3 picături de ulei de arbore de ceai la 2 linguri ulei de măsline cald. Puneți o cantitate mică în urechea dureroasă, înclinând capul pe o parte timp de un minut. Utilizați un tampon de bumbac pentru a absorbi excesul de ulei. Se repetă de 2-3 ori pe zi.

Uleiul de arbore de ceai este un ulei puternic de vindecare, care poate fi utilizat în multe cazuri, inclusiv o răceală / gripă. Utilizați aceste remedii data viitoare când vă simțiți răcit.

Totodată, nu uitaţi că bolile infecţioase, inclusiv gripa se reduc cu 80% printr-o igienă riguroasă a mâinilor. Folosiţi des un săpun antibacterian.