Cum să aveți grijă de sănătatea unghiilor!
octombrie 13, 2017
Tea Tree Oil, remediu natural pentru psoriazis
noiembrie 16, 2017
Arata tot

Uleiul de arbore de ceai pentru herpes: o modalitate necostisitoare de a vă controla herpesul

Sunt medicamente antivirale pentru herpes la fel de eficiente pe cât promit în promovare?

Unele studii arată că au beneficii pentru simptomele herpesului, dar altele prezintă rezultate incoerente. Având în vedere costurile ridicate ale medicamentelor, este de așteptat disponibilitatea limitată.

Tratarea herpesului natural cu uleiul de arbore de ceai nu vă va costa o avere. În plus, vă vom arăta cum este garantat că vă veți vindeca herpesul împotriva viitoarelor focare!

Ce este uleiul de arbore de ceai/tea tree oil?

Uleiul de arbore de ceai are un continut mare de terpene, mai ales de 4-terpinol, considerat un antiseptic bland, non-iritant pentru piele, dar extrem de eficient, care ucide efectiv bacteriile si ciupercile. Uleiul este un antiseptic, antifungic, antibacterian, antinflamator si antiviral, care are caracteristica unica ca restabileste flora bacteriana normala a pielii si vindeca pielea fara a afecta cresterea normala a celulelor si tesuturilor.

Cum acționează ulei de arbore de ceai Herpes?

Cel mai important aspect al utilizării unui ulei de arbore de ceai de calitate pentru vindecarea herpesului este prevenirea și tratamentul timpuriu. Unele studii au avut rezultate excelente, dar cercetătorii au recunoscut că s-a folosit ulei de arbore de ceai destul de devreme de la declanşarea herpesului.

Înainte ca virusul herpesului să provoace o epidemie evidentă în organism, trebuie să treacă printr-o serie de evenimente care implică celule de proteine. Virusul este cel mai sensibil atunci când nu a pătruns încă în celula gazdă, un proces numit adsorbție. Pentru ca uleiul de arbore de ceai să fie rapid benefic, trebuie să vizați virusul herpesului înainte de penetrare, în primul stadiu al simptomelor.

Conform acestui studiu, "uleiul de arbore de ceai australian a prezentat un nivel ridicat de activitate virucidă împotriva HSV-1 și HSV-2". Chestiunea despre producerea de herpes și de celule proteice este, herpesul poate provoca celulele plachete microscopice, care sunt grupuri anormale de fragmente de proteine. Aceste formațiuni sunt similare cu cele care sunt principalii suspecți care provoacă moartea celulelor și țesuturilor la pacienții cu boala Alzheimer și există o legătură între herpes și Alzheimer.

Uleiul de arbore de ceai/tea tree oil și uleiul de eucalipt au demonstrat că reduc formarea plăcilor care contribuie la apariția focarelor de herpes. În acest studiu, formarea plăcii a fost redusă cu 93 până la 98,2%. Fitochimicalele active din uleiul de arbore de ceai au activitate antivirală.

Principalii constituenți ai uleiului, terpinen-4-ol, terpinolen și alfa-terpineol prezintă efecte inhibitoare împotriva replicării HSV fără a deteriora ADN-ul celulei gazdă. Virusul herpes simplex se ascunde de sistemul imunitar prin utilizarea celulelor ca "loc ascuns" și rămâne latent.

De asemenea, virusul blochează și inhibă inițierea antigenelor folosite pentru a lupta împotriva celulelor infectate cu virus. Când survine un focar, virusul devine activ și se îndreaptă spre piele prin axon (o parte lungă a unui neuron care duce departe de corpul celulei).

Odată ce ajunge pe piele, se replică și se scufundă, provocând noi leziuni și răni. În acest moment, când virusul părăsește corpul celular, acesta poate fi vizat de diferite componente din uleiul de arbore de ceai pentru a preveni replicarea, a inhiba adsorbția, a reduce testarea plăcii și pentru a trata simptomele.

Cum se utilizează ulei de arbore de ceai pentru herpes

Măsurile preventive sunt întotdeauna cele mai bune metode de prevenire a apariției focarelor de herpes. Cu toate acestea, senzația de furnicături ar putea să apară prea târziu înainte de a vedea semnele unei leziuni în creștere. Indiferent dacă este o erupţie la nivelul gurii sau la nivelul organelor genitale, puteți utiliza ulei de arbore de ceai pentru a accelera vindecarea și, sperăm, să luptați împotriva virusului.

Pasul 1: Spălați-vă bine mâinile cu săpun antiseptic (de preferat cu ulei de arbore de ceai - vezi oferta noastră) și uscați.
Pasul 2: Aplicați 2-3 picături de ulei de arbore de ceai pe un tampon de bumbac.
Pasul 3: Aplicați tamponul pe leziuni, apoi aruncați-l și repetați după cum este necesar.
Pasul 4: Spălați bine mâinile cu săpun și uscați.
Pasul 5: Repetați pașii 1-4 de cel puțin patru ori pe zi sau mai mult, după cum doriți.
propolis

Răceli frecvente și dureri de gât, herpes genital, candida

Beneficiile propolisului