Beneficiile tea tree oil pentru par
decembrie 29, 2016
Dezinfecteaza casa cu uleiul de tea tree
ianuarie 30, 2017
Arata tot

Tea tree oil pentru eczema si dermatita

Eczema si dermatita sunt afectiuni ale pielii care constau in uscaciune, prurit (mancarime), exfolieri, vezicule. Tratamentul standard utilizat contine corticosteroizi, cu efecte secundare.

Corticosteroizi? Nu exista o modalitate mai buna? Da, exista - uleiul de arbore de ceai.

Uleiul de arbore de ceai a fost folosit de secole pentru a calma si a ajuta la vindecarea pielii deteriorate. Tea tree oil a fost stiintific dovedit ca are proprietati remarcabile antibacteriene, anti-fungice si antiseptice.

Aveti posibilitatea sa utilizati puterea de vindecare a uleiului de arbore de ceai pentru a ajuta la vindecarea pielii uscate si prurit (mancarimi).
– folositi produse de ingrijire care contin ulei de arbore de ceai: sapun, gel de dus, sampon, lotiune, crema
– bai calmante pentru piele: adaugati in apa calda 10-15 picaturi de ulei de arbore de ceai si 1-2 linguri de ulei de masline extra-virgin sau ulei de migdale dulci
– amestecati 50 ml ulei de migdale dulci sau ulei de masline extra-virgin cu 10 picaturi de ulei de arbore de ceai si ungeti zonele afectate, dupa baie

Daca aceste solutii nu ajuta, problema dvs este de competenta unui medic.


Nota: Cei mai multi oameni beneficieaza de proprietatile curative ale uleiului de arbore de ceai, cu toate acestea, uleiul folosit ca atare este mai puternic si poate da reactii alergice moderate. Recomandam sa testati pe arie mica de piele (sanatoasa) si sa asteptati cateva ore, inainte de a aplica solutia pe pielea afectata sau si mai sigur sa incepeti cu utilizarea produselor de ingrijire care contin tea tree oil. Uleiul de arbore de ceai este numai pentru uz extern si nu trebuie inghitit.

Produse recomandate: