Politica de retur - TeaTree.ro


Inainte de a face o comanda, daca aveti orice nelamurire, va rugam sa ne contactati la adresa contact@teatree.ro sau la numarul de telefon 0745.490.408.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Daca dupa plasarea comenzii va razganditi va rugam sa ne transmiteti anularea comenzii la adresa de mail contact@teatree.ro in termen de 8 ore.

Orice alta problema legata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile de la data sesizarii in scris a problemelor, la adresa contact@teatree.ro.
Deoarece pretul transportului tur-retur este suportat de noi in cazul unui refuz in mod nejustificat al primirii coletului sau in cazul in care adresa comunicata pentru livrare nu este valabila dar si a refuzului primirii coletului de catre persoanele identificate la aceasta adresa, suntem indreptatiti sa va solicitam contravaloarea transportului achitat societatii de curierat, acordul fiind exprimat expres prin lansarea comenzii.