Ce avantaje au copiii care cresc alaturi de animale de companie?
mai 22, 2017
Cum pregatim pielea pentru vara?
iunie 5, 2017
Arata tot

Picioarele tale sunt pregatite pentru vara?

Asteptam cu nerabdare sosirea verii, cu zile calde in care putem purta rochii si fuste scurte, dar sunt picioarele noastre pregatite pentru a fi expuse?

Dupa o iarna friguroasa si o primavara capricioasa, in care picioarele noastre au stat acoperite de pantaloni si ciorapi, e incantator sa simtim soarele cald pe pielea picioarelor.

Dar pentru asta trebuie sa avem o piele perfect epilata si neteda, fara iritatii. Exista mai multe moduri de a elimina parul nedorit: ceara, crema, aparat de smuls parul, aparat de ras. Metoda aleasa este o chestiune de gust si posibilitati, dar cel mai important lucru este sa oferim o ingrijire adecvata pielii inainte de epilare, pentru a evita pielea uscata sau iritata si cresterea firelor de par sub piele.

Cu o zi inainte de epilare, masati pielea cu o lufa sau manusa de masaj. Prin eliminarea celulelor moarte ale pielii vom evita parul crescut sub piele iar pielea devine catifelata. Inainte de peeling spalati pielea cu un sapun antibacterian fara sulfati, care curata pielea in profunzime fara a o deshidrata. Dupa epilare folositi lotiunea cu 4.99% tea tree oil, ideala pentru a calma si emolia pielea proaspat epilata,in acest mod eliminati posibilitatea iritarii. Totodata, folosita zilnic, lotiunea ajuta la prevenirea cresterii firelor de par sub piele.

METIQUE® utilizeaza numai ulei de arbore ceai din plantatii care respecta tehnicile de agricultura ecologica si standardele de calitate farmaceutica. Atunci cand este distilat proaspat, depozitat corespunzator si bine formulat, uleiul de arbore de ceai are o capacitate uimitoare de a calma si de a elimina majoritatea simptomelor legate de iritatiile si infectiile cutanate. Toate produsele METIQUE® sunt formulate cu vitamina E naturala, binecunoscutul antioxidant, care ajuta ca uleiul de arbore de ceai sa ramana activ, favorizand igiena optima a pielii.