Acneea spatelui
aprilie 3, 2018
7 beneficii uimitoare ale uleiului de arbore de ceai
aprilie 19, 2018
Arata tot

Meghan Markle denumeşte uleiul de arbore de ceai “vindeca tot”


De când Meghan Markle și prințul Harry și-au anunțat logodna, am săpat adânc în arhivele de pe internet pentru a afla tot ce putem despre actriță. Cu cât descoperim mai mult, cu atât mai uimitoare pare. Același lucru este valabil și pentru rutina ei de frumusețe. Aşa am descoperit, conform declaraţiilor ei că iubeşte uleiul de arbore de ceai/tea tree oil.

Într-un interviu din revista Allure în 2014, Meghan a spus: "Singurul lucru fără de care nu plec în nicio călătorie este o sticluţă de ulei de arbore de ceai. Nu are cel mai suav miros, dar dacă aveţi o tăietură, o mușcătură de țânțari/alte insecte, un coş, indiferent ce problemă a pielii, uleiul de arbore de ceai este leacul meu universal."

Uleiul de arbore de ceai este o modalitate excelentă de a elimina coşurile, deoarece are puternice proprietăţi antibacteriene şi antiseptice, totodată calmează pielea iritată. De asemenea este cunoscut ca fiind comparabil cu peroxidul de benzoil pentru acnee. Dar uleiul de arbore de ceai are mult mai multe utilizări: mătreaţă, piele uscată, iritaţii, dermatita, eczeme, psoriazis, arsuri solare, fungi ai unghiilor, herpes şi multe altele. Sursa articolului aici: www.bit.ly/2EE5853

Tu ai încercat produse cu ulei de arbore de ceai/tea tree oil?