Tea tree oil pentru eczema si dermatita
ianuarie 15, 2017
MRSA – stafilococul auriu
februarie 2, 2017
Arata tot

Dezinfecteaza casa cu uleiul de tea tree

Te-ai saturat de mirosurile emanate de produsele chimice atunci cand faci curat?

Iti poti face propriile produse de curatat cu ingrediente naturale, care sunt la fel de eficiente ca si detergentii comerciali.

Ai nevoie de bicarbonat de sodiu, otet si ulei de arbore de ceai pentru proprietati septice, antimicrobiene, antifungice si antivirale.

Detergent universal
Se adauga 10 picaturi de ulei de arbore de ceai la doua cani de apa calda și o jumatate de cana de otet pentru a face un detergent universal. Atentie! Nu se foloseste pe marmura sau granit, poate deteriora.

Purificator si deodorant de aer
Se combina otet alb, vodca, apa, ulei de arbore de ceai. Pentru un odorizant parfumat, poti adauga cateva picaturi dintr-un alt ulei esential, cum ar fi lavanda.

Dezinfectarea rufelor
Poti sa adaugi o lingurita de ulei de arbore de ceai in balsamul de rufe, la fiecare spalare. Uleiul de arbore de ceai distruge infectiile fungice si bacteriene de pe hainele foarte murdare.

Eliminarea mucegaiului
Se combina o lingurita de ulei de arbore de ceai cu o cana de apa si otet intr-o sticla cu pulverizator. Se agita flaconul inainte de pulverizare pe zonele cu mucegai; se lasa sa actioneze 15 minute, apoi se sterge. Pentru a evita aparitia mucegaiului, se pulverizeaza zona din cand in cand.

Dezinfectarea periutei de dinti
Se inmoaie periuta de dinti intr-o solutie de 10 picaturi ulei de arbore de ceai si o cana de apa. Se lasa periuta 10 minute, in aceasta solutie. Nu se clateste, se lasa sa se usuce.

Curatarea baii, chiuvetei si wc-ul
Foloseste un amestec de 10-15 picaturi ulei de arbore de ceai, apa, otet, bicarbonat de sodiu si un sapun lichid neutru. Bicarbonatul de sodiu elimina petele, iar uleiul de arbore de ceai si otetul elimina bacteriile si mucegaiul.

Spray impotriva insectelor
Se amesteca 15 picaturi de ulei de arbore de ceai, 5 picaturi de ulei de menta, apa si se pulverizeaza in aer si pe piele impotriva tantarilor, mustelor.

Produs recomandat:

Australian Tea Tree Oil 100%

Australian Tea Tree Oil 100%

Cel mai puternic antiseptic natural.