Despre Metique
Produsele de ingrijire METIQUE® cu Tea Tree Oil / ulei de arbore de ceai au fost lansate in Australia in 2001 de catre Steen Jorsal de la Novasel Australia Pty Limited - membru de peste 20 ani in comitetul consultativ Australian Government RIRDC - Rural Industries Research and Development Corporation - Tea Tree Oil. Produsele sunt distribuite in Australia, Marea Britanie si tarile nordice, fabrica pentru Europa fiind in Danemarca.

Novasel Australia produce ulei de arbore de ceai din 1990, pe plantatia ecologica din Queensland, Australia. Produsele de ingrijire METIQUE® sunt formulate fara parabeni, uleiuri minerale si parfum, pentru igiena zilnica, in special a pielii sensibile. Produsele de spalare Metique depasesc metoda de spalare a mainilor – standarde europene EN1276, EN12054 & EN1499.


Despre Dr. Muller Pharma
Dr. Müller Pharma este unul dintre cei mai importanti producatori de suplimente alimentare, produse pe baza de plante, produse cosmetice, medicamente si dispozitive medicale din Republica Ceha. Compania a fost infiintata in 1995 de familia Müller si este inca detinuta si condusa de ei. De la infiitarea sa, compania a crescut la marimea sa actuala de doua fabrici de productie si o companie subsidiara - Megafyt Pharma, axata pe productia de ceaiuri si infuzii din plante.

Pe langa site-ul principal din Republica Ceha, Dr. Müller Pharma are un birou de inregistrare in Marea Britanie si un depozit in Slovacia. Aproximativ 30% din productie este exportata in mai mult de 30 de tari din intreaga lume.

Calitatea produselor reprezinta cel mai important aspect, compania detine un certificat GMP (bunele practici de fabricatie - pentru medicamentele de uz uman), precum si certificatele ISO 9001: 2015 și 13485: 2015.