Infectiile fungice ale unghiilor
decembrie 23, 2016
Tea tree oil pentru eczema si dermatita
ianuarie 15, 2017
Arata tot

Beneficiile tea tree oil pentru par

Uleiul de arbore de ceai/tea tree oil este cel mai bun remediu pentru scalp si par.

Mentinerea unui par frumos si a unui scalp sanatos poate fi un proces complicat si este posibil sa fi incercat mai multe tratamente fara rezultate semnificative.

Capacitatile antiseptice ale acestui ulei si multe alte beneficii reprezinta alegerea ideala pentru cea mai buna ingrijire a parului si a scalpului.

Parul poate fi afectat de fum, praf, expunerea la soare, vant, substantele chimice din cele mai multe produse de ingrijire. Parul trebuie sa fie spalat cu produse blande si inofensive care sa il ajuta sa creasca sanatos si sa previna deteriorarea, subtierea si ruperea lui.

Multe sampoane si balsamuri contin materiale de umplutura si polimeri sau coloranti si parfum pentru a le face mai atractive pentru consumator. Aceste materiale de umplutura, polimeri si aditivi pot fi daunatoare parului si scalpului.

Produsele naturale, create cu grija pentru sanatatea consumatorului, care contin extract de ulei de arbore de ceai sunt blande si nu contin substante chimice. De asemenea, uleiul de arbore de ceai este foarte util in lupta impotriva bacteriilor, ciupercilor si virusilor, prin urmare, este recomandat pentru prevenirea sau tratarea matretii, dermatitei si altor probleme ale scalpului.

Tea tree oil deblocheaza porii infundati care pot fi blocati din cauza utilizarii regulate de sampoane si alte produse de par care contin materiale de umplutura si polimeri; totodata ajuta in eliminarea de piele moarta, astfel parul creste mai repede. Acest ulei minunat face ca parul sa fie stralucitor si sanatos.

Utilizati samponul cu tea tree oil si uleiul ca atare pentru:
• matreata
• mancarimi (prurit) ale scalpului
• dermatita seboreica
• hidratarea parului
• reducerea si prevenirea caderii parului
• par fragil
• paduchi

Uleiul de arbore de ceai este usor de utilizat: pur și simplu se aplica pe scalp si se maseaja timp de cateva minute apoi se spala parul cu sampon cu tea tree oil si se clateste bine; uleiul este benefic pentru toate tipurile de par, atat ca tratarea unor probleme/afectiuni cat si ca preventie.

Tea Tree Oil, spre deosebire de alte optiuni conventionale de tratament a parului nu este toxic, fiind recomandat inclusiv de dermatolog.

Numeroase studii efectuate au clasat uleiul de arbore de ceai pe primul loc in eliminarea si preventia matretii.

Daca aceste solutii nu ajuta, problema dvs este de competenta unui medic.


Nota: Cei mai multi oameni beneficieaza de proprietatile curative ale uleiului de arbore de ceai, cu toate acestea, uleiul folosit ca atare este mai puternic si poate da reactii alergice moderate. Recomandam sa testati pe arie mica de piele (sanatoasa) si sa asteptati cateva ore, inainte de a aplica solutia pe pielea afectata sau si mai sigur sa incepeti cu utilizarea produselor de ingrijire care contin tea tree oil. Uleiul de arbore de ceai este numai pentru uz extern si nu trebuie inghitit.

Produse recomandate: