Noi
Prietenia noastra, de peste zece ani, o putem defini prin ceea ce a spus Ralph Waldo Emerson: ''Esenta prieteniei sta in integritate, generozitate si incredere deplina." Ne uneste felul in care intelegem viata, modul in care muncim, pasiunea pentru aceleasi lucruri.

Credem ca exista posibilitatea de a construi trainic si cu respect o afacere. Interesul pentru produsele naturale, ecologice si terapiile complementare ne-au inspirat sa cautam o nisa insuficient exploatata de informatii si produse. Suntem indragostite de uleiul esential de tea tree - este, dintre toate uleiurile esentiale, cel mai "medicament", avand proprietati antibacteriene, antifungice, antivirale si decongestionante - garantam pentru proprietatile incredibile pe care ni le ofera acest dar al naturii.

Am ales sa fim ''un loc'' care, in primul rand, ofera informatii si suport, apoi un magazin care vinde produse - produse testate de noi, pe care le recomandam cu caldura. Ne dorim sa colaboram cu furnizori care respecta mediul si au o anumita conduita de afaceri, bazata pe: respect, corectitudine, empatie. Asa am ajuns la Steen Jorsal de la Novasel Australia Pty Ltd, care din pasiune pentru tea tree a creat brandul METIQUE® si continua sa faca cercetare, facand parte de peste 20 ani din comitetul consultativ Australian Government RIRDC - Rural Industries Research and Development Corporation - Tea Tree Oil, Dr. Muller Pharma unul dintre cei mai importanti producatori de suplimente alimentare, produse pe baza de plante, produse cosmetice, medicamente si dispozitive medicale din Republica Ceha.

Liliana BARDAȘ

Economic - Dezvoltare


1964, fecioara | liliana@teatree.ro

25 de ani de experienta in contabilitate si fiscalitate.

Cristina BADEA

Marketing - Vanzari


1977, scorpion | cristina@teatree.ro

15 ani de experienta in marketing si design.
Loading...
Viziteaza site-ul Teatree.ro pe ShopMania